Definitive Guide Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı akıllıca itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü kol şeklindedir. Ciddi durumlarda kullanılacağı muhtevain nispeten işlevsel şekilde işlev yapmalıdır.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile mutasavvertır. Esrar ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sebebiyle ivedi durumlarda binanızın güvenliğini sağlamlayabilirsiniz.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari konstrüksiyonsı başta tutulmak üzere kullanım amacına ve kullanan kişi sayısına bakılırsa tasarlanan bapdır. Aynı anda birçok insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, yüksek binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu alışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar üzere binalarda yeğleme edilmektedir.

Başkaca, ucuz yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ihtaryorlar.

Yangın en mühlik riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, sima tahliye akışı ve yangının dağıldığı alanların denetçi altında tutulması dirimsel örutubet taşımaktadır.

Yangın bapları, yangın eminği dâhilin eleştiri öneme iye olan konstrüktif unsurlardır. Müstacel durumlarda emniyetli bir kaçış uydurmak üzere tasarlanmış olan bu baplar, yangının yayılmasını engelleyerek insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine yardımcı olabilir. Yangın bapları umumiyetle yangın dayanımı koca malzemelerden mefultır ve yangın alarm sistemleriyle bütünleşmiş edilebilirler.

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 trup yekta Yangın Merdiveni Kapısı kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların bile monte olması kritik nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Yangın merdiveni müstacel çıkış bapsı ederı konusunda hem istenen ölçüler hem istenen kapı adedi nüshası hem de ilişik aksesuarlar belirlenmesinde çalışan gösteriş oynar. Yüksek miktardaki allıkımlarda paha teklifi farklı olmaktadır. Gine aynı şekilde bapnın kuruluşlacağı malzemeye nazaran de fiyatlandırmada farklılıklar gözlenmektedir.

Hızlı Erişim: Kapılar kolayca açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya iye olmalıdır. Bu sayede acil durumlarda tahliye işlemleri hızlı bir halde dokumalabilir.

Başkaca Yangın Kapısının üzerinde bulunan panik amerikan bar kilit sisteminin de sorunsuz çaldatmaıştığından emniyetli olunmalıdır.

Mekân Yangın olarak binalarınıza bünyelacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın kapkaloriın (ivedili çıkış kapkaloriın) çizgi amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide mimarilmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir pekndaki yaman, yangın, doğal gaz vs. gibi durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu negatif koşulların sair katlara intikalini dikilmek yahut muhtemel evetğu kadar geciktirmektir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, gayrı yangın kapıları kabilinden çatı eminği tasarının önemli bir parçkakımıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, hınçe dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin özge taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrol şeşna allıkınmasına yardımcı olur ve insanların binadan güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlayabilir.

Report this wiki page